Steeds meer mensen in heel Nederland kiezen voor duurzame energie. Wilt u ook uw eigen stroom opwekken op een milieuvriendelijke manier? Kies dan voor zonnepanelen op uw woning in Friesland. Op deze manier kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. De specialisten van APSolar verzorgen het complete project voor u van het eerste advies tot aan de volledige installatie en afwerking. We gaan professioneel en vlot te werk, zodat u in no time al gebruikmaakt van zonne-energie. U profiteert bij de aanschaf van zonnepanelen standaard van de onderstaande voordelen.

 • Een besparing tot wel € 450,- per jaar op uw energiekosten
 • De energie van de toekomst: onze zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar mee
 • Goed voor de wereld: u draagt bij aan een schoner milieu
 • Zonnepanelen vermeerderen de waarde van uw woning

Wat kosten zonnepanelen in Friesland?

Bij de aanschaf van zonnepanelen spelen verschillende factoren mee die de kosten beïnvloeden. Hierdoor kunnen we geen vaste prijs noemen voor zonnepanelen in Friesland. Het merk en type zonnepanelen, het aantal en uw wensen zijn hierbij van belang. Maar ook de installatiekosten en accessoires zoals bekabeling en een omvormer beïnvloeden de totaalprijs.

Laat u daarom met een gerust hart adviseren door onze experts. We denken graag met u mee en berekenen de totale kosten voor uw situatie door middel van een vrijblijvende offerte. Hierbij brengen we ook de verwachte besparing in kaart, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Subsidie voor zonnepanelen in Friesland

Wanneer u kiest voor zonnepanelen in Friesland, komt u in aanmerking voor een mooie subsidie. Hiermee stimuleren de gemeenten in de provincie hun inwoners om over te stappen naar duurzame energie. Bent u een woningbezitter in Friesland en denkt u na over de overstap? Ontdek dan gauw hoe u met een zogenoemde zonnelening kunt profiteren van een aantrekkelijk rentevoordeel!

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Alleen A-merk zonnepanelen

Net als u kiezen we bij APSolar alleen voor producten en materialen van de beste kwaliteit. Zo kunnen we garanderen dat u jarenlang geniet van uw zonnepanelen. We hebben daarom alleen A-merken in ons assortiment opgenomen. U vindt bij ons onder andere:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Elk van deze merken heeft verschillende typen panelen in het aanbod. Lees er meer over op de pagina zonnepanelen. Meer weten over de merken of een vergelijking maken? Onze adviseur helpt u graag. Mail ons via info@apsolar.nl of bel 0528-522150 om contact op te nemen.

Dit zeggen klanten in Friesland over APSolar:

Fam. Ferwerda

“We hebben en wat oudere woning en wilden eens flink gaan renoveren. Dus ook de energie moet met zijn tijd meegaan. Door APSolar waren ze snel geplaatst!”

Mevr. Sijtsma

“Als je zonnepanelen wilt, ben je bij APSolar echt aan het juiste adres. Je wordt heel prettig geholpen en goed geadviseerd. Heel blij met de zorgvuldige afhandeling.”

Fam. Jonker

“Wij zijn blij met onze zonnepanelen. Het is een investering, maar die verdien je ruimschoots terug op termijn. Fijn dat je inzicht hebt in de besparing :-)”

Contact met APSolar in Friesland

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen bij u thuis in Friesland? Voor al uw vragen over de aanschaf, installatie en de kosten kunt u contact opnemen met uw adviseur in de regio. We maken graag een passende offerte. Geheel vrijblijvend, natuurlijk!

Ons aanbod zonnepanelen