Om over te stappen op duurzame en milieuvriendelijke energie kiest u voor zonnepanelen in Drenthe. Laat ze plaatsen door APSolar en profiteer van vele voordelen. Zo verzorgen we het hele proces van advies tot installatie. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak zorgen we voor een vlotte en nette installatie, zodat u in no time kunt starten met besparen door zonne-energie. Ga ook voor de energie van de toekomst! Kies voor zonnepanelen in Drenthe om de volgende redenen:

 • U bespaart tot wel € 650,- per jaar op uw energiekosten
 • De duurzaamheid: onze zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar mee
 • U draagt uw steentje bij aan een beter milieu
 • Zonnepanelen zijn een waardevermeerdering van uw woning

Wat kosten zonnepanelen in Drenthe?

Doordat de totale kosten van zonnepanelen afhangen van verschillende zaken, is het lastig om een concrete prijsindicatie te geven. Zo verschilt het aantal benodigde panelen, het merk en het type per situatie. Onze experts helpen u graag bij het berekenen van de kosten door het nodige aantal uit te rekenen, u te adviseren over de merken en typen panelen en een inventarisatie te maken van bijkomende kosten, zoals die van bekabeling, omvormers en de kosten van de installatie.

Met een vrijblijvende offerte heeft u inzicht in zowel de kosten als de verwachte besparing in uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor u overgaat tot een aankoop.

Subsidie voor zonnepanelen in Drenthe

Wist u dat u voor de aanschaf van zonnepanelen in Drenthe in aanmerking komt voor een aantrekkelijke subsidie? Op deze manier stimuleren gemeenten in de hele provincie hun inwoners om te kiezen voor duurzaam en milieubewust. Heeft u een eigen woning in Drenthe? Ontdek dan snel hoe u met een rentevoordeel kunt profiteren van een zonnelening.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Zonnepanelen van A-merken

Bij APSolar willen we u alleen het beste van het beste bieden. Daarom vindt u in ons aanbod uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde A-merken. Zo kunnen we u garanderen dat u goede kwaliteit in huis haalt waar u jarenlang van profiteert. We plaatsen zonnepanelen van de onderstaande merken:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Binnen deze merken zijn er diverse typen panelen. U leest er meer over op de pagina zonnepanelen. Wilt u meer weten of een vergelijking maken tussen verschillende zonnepanelen? Onze adviseur helpt u hier graag bij. Neem contact met ons op via info@apsolar.nl of 0591-239063.

Onze tevreden klanten in Drenthe

Fam. Alderink

“Onze buren waren lyrisch over de zonnepanelen die ze via APSolar hebben aangeschaft. Op hun advies zijn we ook overgegaan. Heel blij mee!”

Fam. de Jong

“We zijn heel professioneel geholpen. Je merkt dat je echt met vakmannen te maken hebt. Alles verliep vlot en soepel. Dus zeker een aanrader voor wie zonnepanelen zoekt.”

Fam. Heesch

“Snelle installatie, aardige mensen en goed advies. We hadden veel vragen en Willem adviseerde ons heel netjes en geduldig.”

Contact met APSolar in Drenthe

Heeft u nog vragen over de aanschaf en installatie van zonnepanelen of wilt u advies op maat ontvangen voor uw woning in Drenthe? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande buttons.

Willem Prins

Adviseur Drenthe
willem@apsolar.nl

Onze zonnepanelen