Zonnepanelen in Emmen

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  Uw professionele partner in zonnepanelen en nog veel meer duurzame producten!

  Betaalbaar

  Bij APSolar leveren we altijd de beste zonnesystemen en onderdelen, allemaal tegen betaalbare prijzen.

  Volledige begeleiding

  We bieden u altijd een totaalservice. Neem contact met ons op voor advies op maat.

  Gericht op de toekomst

  Samen werken we aan een duurzame toekomst. En u bespaart ook nog eens flink op uw energiekosten.

  Gegarandeerd de beste zonnepanelen en totaalservice

  Wilt u graag zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand in Emmen? Laat het volledige proces over aan een ervaren specialist in de buurt. APSolar biedt zonnepanelen met complete service: onze experts staan voor u klaar van advies tot installatie. We nemen u alle zorgen uit handen en plaatsen uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde A-merken. Ga voor kwaliteit en profiteer jarenlang van duurzame zonne-energie.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Emmen?

  • Enorm veel zonuren per jaar

   In Emmen schijnt veel de zon en met zonnepanelen benut u dit gratis licht optimaal.

  • Wek duurzame energie gratis op

   Door uw eigen groene energie op te wekken, bent u aanzienlijk minder kwijt aan dure, grijze brandstoffen en leeft u een stuk milieuvriendelijker.

  • Bespaar jaarlijks veel geld

   Met de verduurzaming van hun woning besparen onze klanten jaarlijks gemiddeld € 637,-. Zo verdienen ze hun investering meestal al binnen 7 jaar terug.

  • Zonnepanelen zijn sinds 1 januari 2023 btw-vrij

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw meer. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo bent u een stuk goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van APSolar en onze zonnepanelen

  Stap ook over op duurzame energie en geniet hierbij van alle voordelen die APSolar biedt:

  • bespaart gemiddeld € 637,- per jaar op uw energienota
  • Milieuvriendelijk alternatief voor aardgas
  • Slimme investering: zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning
  • Duurzaam: zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar lang mee

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Zonnepanelen van de beste merken

  In ons aanbod vindt u alleen zonnepanelen van de allerbeste kwaliteit. Door uitsluitend te kiezen voor gerenommeerde A-merken, bieden we u garantie van degelijkheid én duurzaamheid.

  Neem gerust een kijkje bij ons volledige aanbod zonnepanelen. Wilt u meer weten over een van onze zonnepanelen? Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen! We zijn te bereiken via info@apsolar.nl of 0598-470050.

  Onze tevreden klanten in Emmen

  Dhr. Breukelman

  “Ik had online verschillende bedrijven opgezocht, en A.P. Solar kwam het betrouwbaarst over. Dat was een goede keus 🙂 Super service, bedankt mannen.”

  Fam. El Azzouzi

  “Ja echt blij met de zonnepanelen. We werden goed geïnformeerd over de kosten, besparing en subsidie en ook erg vriendelijk geholpen. Gewoon doen!!”

  Fam. Smeink

  “Je merkt echt dat deze mensen verstand van zaken hebben. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Duidelijke communicatie ook, ik ben erg tevreden.”

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Wilt u graag zonnepanelen op uw dak in Emmen laten plaatsen, maar weet u niet of uw woning geschikt is? Er zijn 3 factoren die van invloed zijn op de potentiële stroomopbrengst. Kom erachter of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke oplossingen er zijn voor minder rendabele daken. Persoonlijk advies nodig? Neem contact op!

  De eerste factor heeft te maken met de richting en hellingsgraad van de zonnepanelen. Over het algemeen zijn zonnepanelen gericht op het zuiden met een hellingsgraad tussen de 30 en 60 graden het beste voor de stroomproductie.

  Is de ene kant van uw dak gericht op het noorden, dan is het niet handig om aan die kant zonnepanelen te plaatsen. Zoals te zien in de instralingsdiagram, is de opbrengt aanzienlijk minder. Heeft u geen andere optie, dan is er een simpele oplossing: de plaatsing van micro-omvormers. Deze apparaatjes zorgen ervoor dat uw zonnepanelen optimaal werken om licht op te vangen. Hierdoor verhoogt u de stroomopbrengst.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  De jaaropbrengst is niet alleen afhankelijk van de richting, maar ook van de schaduwval. Staan er rondom uw huis bijvoorbeeld veel bomen of is het vaak bewolkt, dan moet u rekening houden met een lagere stroomopbrengst. U kunt dit wel compenseren door de juiste micro-omvormers te laten plaatsen.

  Is er genoeg plek op uw dak voor 2, 3, 4 of meer zonnepanelen? Als de andere factoren gunstig zijn, staat niets u meer in de weg om te investeren in deze opwekkers van duurzame energie. Hoe meer zonnepanelen u kwijt kunt, hoe meer stroom u jaarlijks opwekt.

  APSolar is uw ervaren en vertrouwde installateur van zonnepanelen

  We zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Als u dus voor ons kiest om uw zonnepanelen te laten installeren, betekent dit dat kiest voor 100% zekerheid en garantie.

  Als uw vertrouwde en klantgerichte zonnepaneleninstallateur in Emmen zijn we u graag van dienst.

  Download de SolarEdge app

  Nadat onze monteurs uw zonnepanelen hebben geïnstalleerd, kunt u uw telefoon verbinden met het systeem. Dit doet u door de SolarEdge app te downloaden. Met deze app houdt u nauwkeurig de stroomopbrengst in de gaten. Alle cijfertjes worden automatisch in overzichtelijke grafieken geplaatst.

  Kosten zonnepanelen Emmen

  De kosten voor het plaatsen van zonnepanelen in Emmen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo verschilt de prijs per merk en type, maar speelt ook uw energieverbruik mee bij het bepalen van de kosten. Het aantal panelen dat u nodig heeft is namelijk gebaseerd op uw stroomverbruik. Tot slot zijn er uiteraard bijkomende kosten waar u rekening mee moet houden, zoals bekabeling, omvormers en natuurlijk de kosten van de installatie.

  Voordat we aan de klus beginnen, stellen we geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, ook op financieel gebied. Onze specialisten brengen de totale kosten in kaart en berekenen hierbij ook uw financiële besparing.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Ontvang subsidie voor zonnepanelen in Emmen

  Wist u dat u als particulier en zakelijke gebruiker in Emmen misschien wel een subsidie kunt krijgen als u ervoor kiest om zonnepanelen te plaatsen? Doe er uw voordeel mee:

  Neem contact op met APSolar

  Wilt u graag meer informatie over zonnepanelen of heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor uw woning in Emmen? Onze specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op met APSolar via de onderstaande knoppen.

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik op dit moment kiezen voor zonnepanelen op mijn dak?
  Het laten installeren van zonnepanelen op uw dak is altijd een goede keuze. Hier is waarom: 1) u bespaart jaarlijks honderden euro’s op uw energiekosten, 2) u bent veel minder geld kwijt aan dure, grijze brandstoffen, 3) u leeft een stuk milieuvriendelijker en 4) u produceert gratis, groene stroom.
  Wekken zonnepanelen in Emmen genoeg stroom op?
  De zon schijnt veel in het noordoosten van Nederland. Dit betekent dat u al met een klein aantal zonnepanelen op uw dak in Emmen veel licht kan omzetten in groene stroom. En ook als het bewolkt is, werken onze systemen. U houdt de prestaties van uw zonnesysteem en de stroomopbrengst heel makkelijk bij in de SolarEdge app.
  Waar gaat mijn ongebruikte stroom naartoe?
  Zelf opgewekte stroom die u niet benut, kunt u dankzij de salderingsregeling terugleveren aan het energienet. Hier krijgt u uiteraard een vergoeding voor. Of het wordt verrekend met de stroom die u gebruikt van het energienet.
  Hoelang gaan zonnepanelen mee?
  De zonnepanelen die we voor u installeren, gaan tot wel 35 jaar mee en besparen u veel geld.
  Hebben zonnepanelen veel onderhoud nodig?
  Zonnepanelen zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk en hoeven enkel halfjaarlijks of na zwaar weer gecheckt te worden op eventuele beschadigingen. Vogelpoep en losse bladeren worden meestal vanzelf weggespoeld door regen.
  Bij welk installatiebedrijf ben ik verzekerd van een goede plaatsing en de beste zonnepanelen?
  Bij APSolar installeren we alleen gecertificeerde A-merk zonnepanelen van de hoogte kwaliteit op uw dak in Emmen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!