Wilt u graag zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand in Emmen? Laat het volledige proces over aan een ervaren specialist in de buurt. APSolar biedt zonnepanelen met complete service: onze experts staan voor u klaar van advies tot installatie. We nemen u alle zorgen uit handen en plaatsen uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde A-merken. Ga voor kwaliteit en profiteer jarenlang van duurzame zonne-energie.

 • U bespaart tot wel € 650,- per jaar op uw energienota
 • Milieuvriendelijk alternatief voor aardgas
 • Slimme investering van uw woning: zonnepanelen verhogen de waarde
 • Duurzaam: zonnepanelen gaan wel 35 jaar lang mee

Kosten zonnepanelen Emmen

De kosten voor het plaatsen van zonnepanelen in Emmen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo verschilt de prijs per merk en type, maar speelt ook uw energieverbruik mee bij het bepalen van de kosten. Het aantal panelen dat u nodig heeft is namelijk gebaseerd op uw stroomverbruik. Tot slot zijn er uiteraard bijkomende kosten waar u rekening mee moet houden, zoals bekabeling, omvormers en natuurlijk de kosten van de installatie.

Voordat we aan de klus beginnen, stellen we geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, ook op financieel gebied. Onze specialisten brengen de totale kosten in kaart en berekenen hierbij ook uw financiële besparing.

Subsidie voor zonnepanelen in Emmen

Wist u dat u in Emmen een subsidie kunt krijgen voor het plaatsen van zonnepanelen? Op deze manier stimuleert de provincie Drenthe haar inwoners om te kiezen voor duurzaam en milieubewust. Alle eigenaars van woningen in Emmen komen hiervoor in aanmerking. Met een zonnelening van maximaal € 7.500,- profiteert u van een enorm rentevoordeel.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Zonnepanelen van de beste merken

In ons aanbod vindt u alleen zonnepanelen van de allerbeste kwaliteit. Door uitsluitend te kiezen voor gerenommeerde A-merken, bieden we u garantie van degelijkheid én duurzaamheid. U vindt bij ons:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Neem gerust een kijkje bij ons volledige aanbod zonnepanelen. Wilt u meer weten over een van onze panelen? Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen! We zijn te bereiken via info@apsolar.nl of 0598-470050.

Onze tevreden klanten in Emmen

Dhr. Koster

‘’Zeker geen spijt van mijn keuze voor zonnepanelen via APSolar. Ik werd met veel aandacht geadviseerd en ze hebben echt verstand van zaken. Installatie verliep snel en vlekkeloos. Blij mee!’’

Fam. Horlings

‘’Alles werkt top! We hebben zelf weinig verstand van hoe het allemaal werkt, maar de adviseur heeft het goed uitgelegd. Het plaatsen ging sneller dan gedacht.’’

Fam. Benjamins

‘’Eindelijk over op zonnepanelen! Zo fijn. We werden erg goed geholpen. Aardige adviseur en vlotte installatie. En nu lekker besparen op de energierekening!’’

Contact

Wilt u graag meer informatie over zonnepanelen of heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor uw woning in Emmen? Onze specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op met APSolar via de onderstaande knoppen.

Ons assortiment zonnepanelen