Een duurzame investering waarmee u veel kunt besparen op uw energierekening: met zonnepanelen in Ommen profiteert u van vele voordelen. Bij APSolar koopt u niet alleen de zonnepanelen, maar rekent u op complete service van a tot z. Onze specialisten verzorgen de installatie en geven u, wanneer nodig, advies. Met onze jarenlange ervaring weten we alles van zonnepanelen. Kies in Ommen voor zonnepanelen om de volgende redenen:

 • De ultieme besparing op uw energienota: tot wel € 650,- per jaar!
 • Goed voor de portemonnee én de wereld: milieuvriendelijke energie
 • Duurzame kwaliteit: onze panelen gaan tot wel 35 jaar mee
 • Zonnepanelen vermeerderen de waarde van uw woning

Kosten zonnepanelen Ommen

De totale kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van diverse factoren. De prijs hangt af van onder andere het aantal benodigde panelen, het merk en het type. Op basis van uw stroomverbruik kunnen onze experts eenvoudig berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Bovenop de aanschaf dient u daarnaast rekening te houden met andere bijkomende kosten, zoals omvormers, de bekabeling en de kosten van de installatie.

We voorzien u vooraf standaard van een kostenindicatie. Ook niet onbelangrijk: we brengen de verwachte besparing hierbij gelijk voor u in kaart. Zo weet u van tevoren precies waar u rekening mee kunt houden.

Subsidie aanvragen voor zonnepanelen in Ommen

Voor het aanschaffen van zonnepanelen in Ommen komt u in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie. Hiermee motiveert de gemeente haar inwoners te kiezen voor duurzame en milieubewuste energie. Bent u woningbezitter in Ommen? Check dan snel wat een zonnelening voor u kan betekenen. U profiteert al snel van een fors rentevoordeel.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Zonnepanelen van A-merken

Om u te verzekeren van de beste kwaliteit, hebben we alleen zonnepanelen van de beste merken in ons assortiment opgenomen. Hierdoor weet u zeker dat u goede kwaliteit panelen aanschaft waar u jarenlang van zult profiteren. We bieden de volgende merken:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Meer informatie over de verschillende typen vindt u op de pagina zonnepanelen. Hier kunt u alle specificaties per paneel bekijken. Heeft u vragen of wilt u zonnepanelen met elkaar vergelijken? Raadpleeg dan onze adviseurs. Zij kunnen u er alles over vertellen en helpen u bij uw keuze. Neem gerust contact met ons op via info@apsolar.nl of 0591-239063.

Onze tevreden klanten in Ommen

Fam. van Veen

‘’Zo fijn dat we nu van zonne-energie genieten. Zo dragen we ons steentje bij aan de planeet en besparen we ook nog eens op de energiekosten. Win-win, dus!’’

Dhr. Schuurman

‘’Deze mensen weten waar ze het over hebben. Echte vakmannen met verstand van zaken. Ik werd professioneel te woord gestaan en de zonnepanelen waren snel geplaatst.’’

Fam. Nijkamp

‘’Alleen maar lof voor APSolar! We werden goed geadviseerd en alles werkt perfect. De installatie verliep ook heel snel. Wij zijn blij!’’

Contact

Wilt u meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen of wilt u graag advies ontvangen voor uw woning in Ommen? Bel ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande knoppen.

Ons aanbod zonnepanelen