Zonnepanelen in Ommen

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar is dé zonne-installateur van Noord-Nederland!

  We zijn uw partner als het aankomt op een soepele levering en professionele installatie van topkwaliteit zonnepanelen. Met onze hulp pakt u de stap naar een duurzame toekomst meteen goed aan!

  Betaalbare prijzen

  Kies voor nieuwe en betaalbare zonnepanelen bij APSolar. Onze experts leveren enkel topkwaliteit zonnepanelen en installeren ze zo snel mogelijk op uw dak.

  Begeleiding van a tot z

  Laat u begeleiden door onze deskundige medewerkers voor de beste totaalservice. Persoonlijk advies ontvangen? Aarzel niet en neem contact op.

  Duurzame toekomst

  Bijdragen aan een duurzamere wereld, dat is wat ons al jaren drijft. Ons helpen nog meer huizen en bedrijfspanden te verduurzamen? Schaf nu zonnepanelen aan voor op uw dak in Ommen!

  Investeer in duurzame energie met de hulp van APSolar

  Een duurzame investering waarmee u veel bespaart op uw energierekening: met zonnepanelen in Ommen profiteert u van vele voordelen.

  Bij APSolar koopt u niet alleen de zonnepanelen, maar kunt u ook rekenen op onze service van a tot z. Onze specialisten verzorgen de installatie en geven u, wanneer nodig, deskundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we alles van zonnepanelen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Ommen?

  • De zon schijnt altijd

   Ommen geniet van veel zonuren, gemiddeld 1.550 uur per jaar. Maak optimaal gebruik van deze natuurlijke energiebron op bewolkte en zonnige dagen door zonnepanelen aan te schaffen en verander het zonlicht in bruikbare, groene stroom.

  • U verbruikt minder grijze energie

   Fossiele brandstoffen zijn ontzettend schadelijk voor het milieu. Door zonnepanelen te laten installeren op uw dak in Ommen, verbruikt u minder grijze energie en maakt u uw woning gereed voor een duurzame toekomst.

  • U bespaart op jaarbasis veel geld

   Onze klanten besparen jaarlijks gemiddeld € 637,- door hun woning te verduurzamen. Daarnaast verdienen ze hun groene investering meestal binnen 7 jaar terug.

  • 0% btw op zonnepanelen

   Sinds 1 januari 2023 betaalt u geen btw meer als u zonnepanelen koopt voor uw woning of een bijgebouw, zoals een schuur of overkapping. Dankzij de 0% btw bent u een stuk voordeliger uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van de zonnepanelen die onze monteurs voor u plaatsen

  Net als veel andere mensen bij u in de buurt overstappen op elektrische energie? Kies in Ommen voor zonnepanelen om de volgende redenen:

  • De ultieme besparing op uw energienota: gemiddeld € 637,- per jaar!
  • Goed voor de portemonnee én de wereld: milieuvriendelijke energie
  • Duurzame kwaliteit: onze panelen gaan tot wel 35 jaar mee
  • Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  A-merk zonnepanelen

  Om u te verzekeren van de beste kwaliteit, hebben we alleen zonnepanelen van de beste merken in ons assortiment opgenomen. Hierdoor weet u zeker dat u goede kwaliteit panelen aanschaft waar u jarenlang van zult profiteren.

  Heeft u een vraag of wilt u de zonnepanelen met elkaar vergelijken? Raadpleeg dan onze adviseurs. Zij vertellen u er alles over en helpen u bij uw keuze. Neem gerust contact met ons op via info@apsolar.nl of 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Bent u op zoek naar manieren om uw huis of pand in Ommen te verduurzamen, om op uw energienota te besparen en om het milieu te ontlasten? De installatie van zonnepanelen op uw dak is een effectieve manier om gratis, groene energie op te wekken. Maar twijfelt u over de geschiktheid van uw dak? Onze zonne-experts helpen u graag bij het bepalen van de factoren die hierop van invloed zijn.

  De belangrijkste factor is de richting en hellingsgraad van de zonnepanelen. Zonnepanelen gericht op het zuiden met een hellingsgraad tussen de 15 en 65 graden zijn het meest effectief voor een goede stroomproductie, zoals ook te zien is op de afbeelding hieronder.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  De stroomopbrengst wordt niet alleen beïnvloed door de richting en hellingsgraad, maar ook door de schaduwval – de tweede factor. Als een deel van uw zonnepanelen door een schoorsteen of hoge bomen wordt overschaduwd, leidt dit tot een lagere stroomopbrengst. Gelukkig zijn er oplossingen, zoals de installatie van de juiste omvormer of de toevoeging van optimizers achter elk zonnepaneel. Welke oplossing het beste is, hangt volledig af van uw situatie. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact op met een van onze experts.

  De beschikbare dakruimte bepaalt hoeveel zonnepanelen u kunt installeren en daarmee hoeveel groene energie u jaarlijks opwekt. Het nodige aantal zonnepanelen hangt af van uw energieverbruik en de grootte van uw huishouden.

  APSolar is uw ervaren en vertrouwde installateur van zonnepanelen

  Door te kiezen voor APSolar als uw zonnepaneleninstallateur in Ommen, kiest u voor 100% zekerheid en garantie.

  Dit komt doordat we aangesloten zijn bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Als uw betrouwbare en klantgerichte partner staan we altijd voor u klaar.

  Koppel uw telefoon met het zonnesysteem via de gratis app

  Zodra onze monteurs uw zonnesysteem hebben geïnstalleerd en alles naar behoren functioneert, verbindt u uw smartphone met de omvormer via de SolarEdge app. Hiermee controleert u dagelijks de stroomopbrengst en nog veel meer.

  Kosten zonnepanelen Ommen

  De totale kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van diverse factoren. De prijs hangt af van onder andere het aantal benodigde panelen, het merk en het type. Op basis van uw stroomverbruik berekenen onze experts eenvoudig hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Bovenop de aanschaf dient u daarnaast rekening te houden met andere bijkomende kosten, zoals omvormers, de bekabeling en de kosten van de installatie.

  We voorzien u vooraf standaard van een kostenindicatie. Ook niet onbelangrijk: we brengen de verwachte besparing hierbij gelijk voor u in kaart. Zo weet u van tevoren precies waar u rekening mee kunt houden.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Ontvang subsidie voor zonnepanelen in Ommen

  Als u zonnepanelen op uw dak in Ommen wilt laten plaatsen, komt u wellicht in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie vanuit de overheid. Kom meer te weten over deze regelingen:

  Neem contact op met APSolar

  Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van zonnepanelen of wilt u graag advies ontvangen voor uw woning in Ommen? Neem contact op via 0598-470050 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Ommen

  Waarom zonnepanelen laten installeren?
  De 5 belangrijkste redenen om zonnepanelen op uw dak te laten installeren zijn: 1) sinds januari 2023 zit er geen btw meer op de aanschaf, 2) u bespaart jaarlijks veel geld op energiekosten, soms zelfs meer dan € 1.000,-, 3) u betaalt minder voor duurzame energiebronnen, 4) u leeft milieubewuster en 5) u produceert gratis energie.
  Waar gaat de ongebruikte stroom van zonnepanelen naartoe?
  De ongebruikte stroom van zonnepanelen kan op verschillende manieren worden gebruikt of beheerd. Het kan worden teruggevoerd naar het elektriciteitsnet (saldering), opgeslagen in een accu voor later gebruik of direct worden gebruikt om andere elektrische apparaten in het huis aan te sturen. Als er geen opslagapparatuur beschikbaar is, gaat de ongebruikte stroom terug naar het elektriciteitsnet, wat bijdraagt aan de efficiëntie en de kwaliteit van de energielevering.
  Wat is de levensduur van zonnepanelen?
  De A-merk zonnepanelen die we bij APSolar voor u op uw dak in Ommen plaatsen, gaan tot wel 35 jaar mee.
  Zijn zonnepanelen onderhoudsvriendelijk?
  Ja, zonnepanelen zijn over het algemeen zeer onderhoudsvriendelijk. Ze vereisen weinig tot geen regulier onderhoud. Het enige reguliere onderhoud dat nodig is, is het periodiek schoonmaken van het zonne-energiesysteem om ervoor te zorgen dat het efficiënt blijft werken. Dit doet u door stof en vuil te verwijderen met een zachte doek of stofzuiger of door een professional in te huren. Over het algemeen zijn zonnepanelen een low-maintenance optie voor de productie van hernieuwbare energie.
  Bij welk installatiebedrijf ben ik verzekerd van een goede plaatsing en de beste zonnepanelen?
  Bij APSolar installeren we alleen gecertificeerde A-merk zonnepanelen van de hoogste kwaliteit op uw dak in Ommen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!