Voor zonnepanelen in Assen neemt u contact op met de specialist APSolar. We verzorgen het hele traject, van advies tot en met het installeren van de panelen. Ons assortiment is bijzonder uitgebreid en omvat uitsluitend zonnepanelen van A-merken. Stuk voor stuk zijn ze uitvoerig getest en voorzien van de benodigde certificaten. Voor zonnepanelen in Assen kiest u voor APSolar, omdat:

 • U tot wel € 650,- per jaar bespaart op uw energiekosten
 • Onze zonnepanelen tot wel 35 jaar mee gaan
 • Het zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning
 • Het opwekken van duurzame energie het milieu ten goede komt

Kosten zonnepanelen in Assen

De kosten die gebonden zijn aan het plaatsen van zonnepanelen in Assen variëren nog wel eens. De prijs hangt onder andere af van het type paneel en het aantal. Uw stroomverbruik bepaalt doorgaans het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft. Naast de aanschaf van de panelen zelf zijn er ook nog enkele bijkomende kosten waar u rekening mee dient te houden. Denk hierbij aan omvormers, bekabeling en de installatie door onze specialisten. Uiteraard geven we van tevoren altijd een duidelijke kostenindicatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Subsidie voor zonnepanelen in Assen

Wanneer u eigenaar bent van een woning in Assen komt u in aanmerking voor een subsidie voor zonnepanelen. De provincie Drenthe wil woningbezitters in Assen stimuleren om duurzame energie op te wekken. Door middel van de aangeboden zonnelening (max. € 7500,-) profiteert u van een aanzienlijk rentevoordeel.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Gerenommeerde A-merken

In het assortiment van APSolar treft u uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde A-merken aan. U vindt bij ons:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Meer informatie nodig over een specifiek zonnepaneel? Onze adviseurs vertellen u graag alles over de verschillende zonnepanelen en welk exemplaar het beste aansluit op uw situatie. Stuur een e-mail naar info@apsolar.nl of bel naar 0598-470050.

Onze tevreden klanten in Assen

Maartje Koster

‘’Ik zou niks slechts kunnen benoemen over AP Solar. De panelen werken super goed en het hele proces voorafgaand aan de installatie was ook erg prettig. Ik geef ze een dikke 10!’’

Ismail Ahayan

‘’Samen met de adviseur van APSolar is er een plan gemaakt voor het installeren van de zonnepanelen en alles is opgeleverd zoals beloofd. Top service en de prijs viel me ook nog eens mee.’’

Dhr. Janssens

‘’Niks aan te merken. Snelle en nette installatie. Erg vriendelijke installateurs. En de panelen doen het ook uitstekend.’’

Contact opnemen

Via de onderstaande knoppen neemt u contact op met onze zonnepaneelspecialisten. We staan voor u klaar met alle benodigde informatie en geven u graag vrijblijvend advies.

Onze zonnepanelen