Zonnepanelen in Appelscha

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar staat in Noord-Nederland klaar om voor u zonnepanelen te installeren!

  Ons team staat paraat om naar uw woning of bedrijfspand te rijden en u te voorzien van hoogwaardige, duurzame zonnepanelen. We geven advies, stellen een offerte voor u op en bij akkoord installeren we ze op uw dak wanneer het u uitkomt. Het maakt niet uit waar in Appelscha u woont, of dat u misschien ergens in de regio woont, we komen in alle uithoeken van Noord-Nederland. Dus wilt u direct grote stappen zette richting een toekomst waarin u een milieuvriendelijker huishouden heeft en ook financieel gezien beter uitkomt? Met de ontzorging en totaalservice van APSolar bereikt u dat binnen no time.

  Zonnepanelen tegen goede prijzen

  Met onze hulp kiest u altijd voor zonnepanelen die perfect passen bij uw situatie. Onze zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar en zijn daarmee heel kosteneffectief.

  100% ontzorging: van a tot z(onnepaneel)

  Ons deskundige team zorgt ervoor dat u volledig begeleidt wordt tijdens het proces: van het eerste gesprek tot aan de installatie. Advies ontvangen? Neem contact met ons op.

  Bespaar geld én help het milieu

  Waar we bij APSolar voor staan? De bevordering van een groenere toekomst. Als woningeigenaar of mkb’er uw steentje bijdragen en tegelijkertijd geld besparen? Schaf zonnepanelen aan!

  Koppel krijgt advies in zonnepanelen van AP Solar

  Waarom nu zonnepanelen in Appelscha door APSolar?

  • Ze geven u de optie om zelfvoorzienender te worden

   Met zonnepanelen op uw dak in Appelscha wekt u uw eigen groene energie op. Dit betekent dat u minder afhankelijk bent van grijze stroom, afkomstig van het elektriciteitsnet.

  • Ze verkleinen uw ecologische voetafdruk sterk

   Door zonnepanelen te laten plaatsen draagt u bij aan het verkleinen van uw ecologische voetafdruk. U vermindert bijvoorbeeld indirect uw CO2-uitstoot, omdat u veel minder grijze stroom zal gebruiken.

  • Ze kunnen u veel geld besparen op de lange termijn

   De terugverdientijd verschilt per situatie, maar de gemiddelde terugverdientijd is ongeveer 7 jaar. Omdat één set zonnepanelen die u bij APSolar kunt kopen tot wel 35 jaar meegaat, geniet u 28 jaar van gratis groene elektriciteit.

  • Ze blijven rendabel in een veranderend regelgevingsklimaat

   De regelingen en tarieven rondom zonnepanelen en zonnestroom veranderen continu. Maar ondanks deze continue wijzigingen, blijven zonnepanelen een financieel aantrekkelijke optie voor de lange termijn. Gebruikt u de zelfopgewekte energie zoveel mogelijk zelf en hoeft u niks terug te leveren aan het net? Dan is dit voordelig voor u, de energieleverancier en het elektriciteitsnet. Wekken uw zonnepanelen in de zomer structureel te veel op? Denk er dan over na om ook te investeren in een energieopslagsysteem, zoals een thuisbatterij.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons aanbod duurzame zonnepanelen

  Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, bieden we alleen zonnepanelen aan van gerenommeerde merken. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een hoogwaardige aankoop doet waar u vele jaren profijt van zult hebben.

  Als u vragen heeft of verschillende zonnepanelen met elkaar wilt vergelijken, staan onze adviseurs klaar om u te helpen. Zij voorzien u van alle benodigde informatie en begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@apsolar.nl of bel ons op 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Appelscha

  De totale kosten van uw investering in zonnepanelen voor op uw dak in Dalen zijn afhankelijk van verschillende factoren. De prijs wordt beïnvloed door het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, evenals het merk en het model. Onze deskundige zonne-experts kunnen het benodigde aantal zonnepanelen berekenen op basis van uw energieverbruik. Bovendien moet u rekening houden met aanvullende kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatiekosten.

  We zullen u altijd vooraf van een voorlopige kostenindicatie verstrekken. Belangrijk om te vermelden is dat we u ook direct een overzicht geven van de verwachte besparingen. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u vragen over het installeren van zonnepanelen op uw dak in Appelscha? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0598-470 050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Wilt u direct een specifieke kostenindicatie ontvangen? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door op de onderstaande knop te klikken.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!