Profiteer van onze tijdelijke actie!

Waarom zonnepanelen door APSolar?

 • U werkt toe naar een zelfvoorzienend huishouden

  Door zonnepanelen op uw dak te plaatsen, kunt u zelf duurzame energie opwekken. Dit biedt de mogelijkheid om onafhankelijk te worden van energiemaatschappijen, vooral als u ook thuisbatterijen installeert. Ondanks dat de salderingsregeling wordt verminderd, blijft het opwekken van uw eigen energie een aantrekkelijke keuze.

 • Begeleiding van a tot z

  Bij ons wordt u van begin tot eind goed begeleid. Ontvang persoonlijk advies en laat de montage aan ons over. We staan klaar om u te helpen bij het aanvragen van uw zonnepanelen. Kom langs in onze showroom of bel ons op 0598-470050 voor meer informatie.

 • U bespaart tot wel 35 jaar aanzienlijk op uw energierekening

  Met zonnepanelen zult u niet alleen op korte termijn profiteren, maar ook op de lange termijn. Een geplaatste set zonnepanelen door APSolar heeft namelijk een levensduur van tot wel 35 jaar, waardoor u met een eenmalige investering gedurende tientallen jaren aanzienlijk kunt besparen op uw energiekosten.

Vraag uw prijs op maat aan

BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

DUURZAME ENERGIE

LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

MEERWAARDE VOOR UW WONING

Ons aanbod duurzame zonnepanelen

We waarborgen de hoogste kwaliteit door uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde merken aan te bieden. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een uitstekende aankoop waarvan u jarenlang zult profiteren.

Als u vragen heeft of verschillende zonnepanelen wilt vergelijken, staan onze adviseurs klaar om u te ondersteunen. Zij zullen u voorzien van alle benodigde informatie en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt contact met ons opnemen via info@apsolar.nl of telefonisch via 0598-470050.

Dit zeggen onze tevreden klanten

Annemarie Leferink
Annemarie Leferink
Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
B
B
Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
Piotr Walczak
Piotr Walczak

Neem contact op met APSolar

Heeft u vragen over de installatie van zonnepanelen op uw dak? Neem contact met ons op via 0598-470050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

Wilt u zo snel mogelijk een nauwkeurige kostenindicatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de knop.

Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

Ontdek hoeveel u kunt besparen

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  Binnen één minuut geregeld!